3FM nieuws

Mumford & Sons en Pharrell delen nieuwe single ‘Good People’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons en Pharrell delen nieuwe single ‘Good People’

Na vijf jaar is Mumford & Sons dan eindelijk terug met nieuwe muziek! In samenwerking met Pharrell creëerden ze het nummer ‘Good People’, dat gisteren voor het eerst live werd opgevoerd bij Pharrell’s Louis Vuitton catwalk-show tijdens de Paris Fashion Week.

‘Good People’

Na tien jaar vriendschap doken Mumford & Sons en Pharrell Williams afgelopen zomer eindelijk met elkaar in de studio. Hiervoor zijn ze, zoals frontman Marcus Mumford het noemde, “de spontane wereld van Pharrell Williams binnengegaan.” Uit deze creatieve samenwerking ontstond uiteindelijk het krachtige en energieke nummer ‘Good People’. Dit keer zonder de bekende banjo klanken van de Britse folkrockband omdat Winston Marshall de band in 2021 verliet, maar met een koor dat bestaat uit inheemse zangers uit de Verenigde Staten en Canada. Luister het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paris Fashion Week

Pharrell Williams trapte gisterenavond de Paris Fashion Week af met zijn eigen Louis Vuitton Men's Fall-Winter 2024 show met uitbundige Oude Amerikaanse West-outfits. Mumford & Sons was bij de show aanwezig en speelde voor de eerste keer 'Good People' live voor de aanwezigen. “Het blijkt verdomd hoog te zijn, dus ik moet qua zang echt mijn grenzen verleggen” vertelde Marcus. Bekijk de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie