3FM nieuws

Jay-Z en Beyoncé geen alleenrecht op naam dochter

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay-Z en Beyoncé geen alleenrecht op naam dochter

Jay-Z en Beyoncé wilden het alleenrecht op de naam van hun dochter Blue Ivy krijgen, maar dat is niet gelukt.

Het hiphop-koppel is van plan de naam van hun dochtertje Blue Ivy te gebruiken voor een lijn met babyproducten. Jay-Z en Beyoncé wilden dat alléén zij de naam mochten gebruiken zodra hun kindje werd geboren. De rechter heeft echter besloten dat Blue Ivy ook door anderen gebruikt mag worden. Toen Blue Ivy werd geboren, bestonden er namelijk al bedrijven in Amerika met dezelfde naam. Dat meldt de Amerikaanse krant Boston Business Journal.

Lijn met babyproducten

Jay-Z en Beyoncé willen onder de naam van hun eerste spruit onder andere luiertassen, kinderwagens en baby cosmetica gaan verkopen. Dochtertje Blue Ivy werd in januari 2012 geboren. Toen bestonden er, niet heel gek, natuurlijk al bedrijven in Amerika met dezelfde naam.

Blue Ivy: voor al uw bruiloften, partijen én babykleertjes

Een van die bedrijven die Blue Ivy heet, is een organisatie uit Bonston die bruiloften organiseert. De eigenaresse, Veronica Alexandra, startte haar bedrijf in 2009. Dat is drie jaar voor de dochter van Jay-Z en Beyoncé werd geboren. Vanaf de geboorte van Blue Ivy is Veronica Alexandra verwikkeld in een gevecht met Jay-Z en Beyoncé om de naam. De rechter heeft nu de knoop doorgehakt: Veronica Alexandra mag de naam blijven gebruiken en Jay-Z en Beyoncé hebben geen alleenrecht op de naam.

Ster advertentie
Ster advertentie