3FM nieuws

Robbie Williams stapt weer uit Take That

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams stapt weer uit Take That

Take That gaat als viertal verder. Robbie Williams verlaat wederom de boyband om zijn solocarrière op te pakken.

De verzoening tussen Take That en Robbie Williams is na ruim een jaar alweer verleden tijd. Robbie vindt het mooi geweest en verlaat wederom de Britse boyband om zijn solocarrière op te pakken.

Take That verdient miljoenen

Met de tijdelijke hereniging hebben Take That en Robbie Williams miljoenen verdiend. Het nieuwe album en vooral de bijbehorende tour vielen goed in de smaak bij de trouwe fans. Collega Gary Barlow blikt terug naar een mooie tijd waarin zowel de band als de fans hebben genoten.

Vertrek Robbie Williams geen verrassing

Het is voor de boyband eigenlijk geen verrassing dat Robbie voor de tweede keer vertrekt. De zanger gaf tijdens de verzoening al snel aan niet back for good te zijn en is na de tour direct gestart met het maken van een nieuw soloalbum.

Take That weer een viertal

Met het vertrek van Robbie Williams, gaat Take That weer als viertal verder. Het enige verschil met de break-up van 1995 is dat de mannen nu als goede vrienden uit elkaar gaan. Gary Barlow geeft zelfs aan dat Rob altijd welkom is, mocht hij ooit in de problemen zitten en zijn vrienden (geld?) nodig hebben.

Hoe denk jij over deze tweede break-up?

>> Robbie en zijn soloplannen

Ster advertentie
Ster advertentie