3FM nieuws

Pampusgasten

  1. Nieuwschevron right
  2. Pampusgasten

Een verjaardag is niets zonder visite, dus zetten we hier een paar Pampus-bezoekers in de spotlights!

Foto's: Bullet-Ray

Wie: Lisanne (21) en Nikki (22)
Luisteren 3FM: Sinds 2008
Vertel! Dit is de eerste 3FM-vriendschap die we tegenkomen op Pampus! Lisanne en Nicky ontmoetten elkaar tijdens Serious Request 2010 en zijn sindsdien niet meer van elkaars zijde geweken als het om 3FM-gerelateerde events gaat. Concerten, de 3FM Awards, Serious Talents on Tour... Ze zijn erbij!

"Je leert zo snel mensen kennen via 3FM, ook via hun social media. Het komt allemaal bij elkaar en het is echt een beetje een community. Het voelt alsof je echt iets te zeggen hebt als je naar de show belt, dat ze naar je luisteren." Qua 3FM Classics liggen de dames ver uit elkaar: Queen's 'Show Must Go On' en Empire Of The Sun's 'We Are The People. "Het maakt niet uit wanneer we luisteren, er is altijd wel iets tofs. Het is leuk om te zien dat iedereen die hier werkt dat ook echt met passie doet. Het is vet om dit mee te maken op Pampus."

Vertel! "We vonden dit een mooie reden om een vrije dag op te nemen! We wonen best in de buurt, het is supermooi weer en hoorden dat jullie dit weekend op Pampus zaten... Unieke kans! We vinden het hele genre wat jullie draaien, die mix tussen pop en alternatieve muziek, erg tof.

Qua artiesten toch vooral Anouk, ik vind het leuk dat als zij een nieuw nummer uitbrengt, ik het altijd bij jullie hoor. En ook Blaudzun, of bands als Kensington. Heel gaaf dat er aandacht voor dit soort Nederlandse talenten is! Lekker blijven doorgaan zo, met evenementen zoals Serious Request en dingen op locatie. En behoud vooral die relaxte vibe!"

Pampusgasten vertellen over hun favoriete plaat

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie