3FM nieuws

Denk Aan Henk stopt per 1 september

  1. Nieuwschevron right
  2. Denk Aan Henk stopt per 1 september
Met ingang van 1 september 2003 stopt het VARA 3FM-programma ‘{l}Denk aan Henk’{/l}. De VARA en {l}Henk Westbroek{/l} hebben dit in goed overleg besloten. Daarmee komt ook een einde aan de werkzaamheden van Westbroek voor de VARA. In 1983 begon Henk Westbroek met de presentatie van 'De Popkrant' bij de VARA, een programma waarin onbekend Nederlands talent de kans kreeg zich te manifesteren. Ook presenteerde hij het hardrock-programma 'Vuurwerk'. De eerste aflevering van ‘Denk aan Henk’ was op 15 januari 1991 te beluisteren op VARA Radio 3FM. Het programma wordt vier dagen per week uitgezonden, van maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur.

Westbroek was graag nog enige jaren doorgegaan met de presentatie van ‘Denk aan Henk’. Hij heeft er echter begrip voor dat de VARA een nieuwe invulling wil geven aan de zendtijd op Radio 3FM: ‘Het bevreemdt me niet dat de VARA er na twintig jaar belang bij heeft de samenwerking te beëindigen. Ik kijk met plezier terug op mijn periode bij de VARA. Weliswaar zijn er in het verleden enige wrijvingen geweest, maar dat is onvermijdelijk als er zo lang wordt samengewerkt.’ Westbroek gaat zich nu oriënteren op de werkzaamheden, die hij na 1 september wil verrichten. Zo werkt Westbroek onder andere al voor RTV Utrecht als radio en TV presentator.

Per 1 september heeft 3FM een nieuwe programmering. Denk Aan Henk zal daar dus niet deel van uitmaken. Wie Westbroek opvolgt, is officieel nog niet bekend gemaakt.
Ster advertentie
Ster advertentie