3FM nieuws

That's Live turns you on!

  1. Nieuwschevron right
  2. That's Live turns you on!
Op het podium van That's Live vind je zondag RMXCRW, bekend van onder andere 'Turn Me On'. Daarnaast kaarten voor de {l}The Rasmus{/l} én freestylers De Tafel Van 11. That's Live, iedere zondagmiddag van vier tot zes op 3FM.De presentatie is in handen van {l}Sander de Heer{/l} omdat {l}Eric Corton{/l} met zijn band Tacker in de studio aan het opnemen is .

Deze week maak je bij 3FM kans op kaarten voor {l}The Rasmus{/l} die 28 januari én 4 februari in Nederland optreden. Je kunt natuurlijk een kaartje kopen, maar je kunt ook bij de BNN-Bar langskomen, zodat je de kaarten kunt winnen!

Elke week komt er iemand langs die naar een concert is geweest en daar over wil komen vertellen. Aanstaande zondag gaat het ietsje anders. Er komt iemand langs die naar de muziek-film 'Festival Express' is geweest op het Rotterdams Filmfestival en daar verslag van doet.

Freestylers vatten elke week de uitzending samen. Deze week staat De tafel Van 11 weer live op het podium. Wil jij je freestyle-kunsten ook een keer bij That's Live laten horen? Geef je dan op bij That's Live!

Wil je erbij zijn? Mail dan snel naar thatslive@bnn.nl. Reageer wel snel want vol is vol!
Ster advertentie
Ster advertentie