3FM nieuws

Eminem kan niet tegen een geintje

  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem kan niet tegen een geintje
Zondagavond tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards is Eminem boos de zaal uitgelopen.
Er kon geen lachje van de 36-jarige rapper af, nadat Sacha Baron Cohen een grap uithaalde en halfnaakt op Eminem's schoot belandde.

Engeltje

Baron Cohen was verkleed als het typetje Bruno en mocht de gouden popcorn overhandigen aan de beste acteur. De zogenaamde homoseksuele modereporter uit Oostenrijk, Bruno, was niet te missen. Hij maakte een grootse entree als engel en vloog rond door het Gibson Amphitheatre in Los Angeles.

Slim Shady

Alleen ging het tijdens zijn tocht richting het podium niet helemaal goed. Hij kwam een obstakel tegen, waardoor Bruno halverwege de tocht ondersteboven op de schoot van Eminem landde. Baron zei voor de lol nog tegen Eminem: "Is de real Slim Shady van plan op te staan?" Uiteraard waardeerde de rapper dit niet en stormde vervolgens de zaal uit.

In scène gezet?

Het is nog onduidelijk of Eminem in het complot zat. Bruno zijn vlucht en de plotselinge landing zijn voor de show gerepeteerd en in scène gezet. Eminem was hierbij niet aanwezig, waardoor het lijkt alsof hij van niks wist. Nadat hij de zaal verliet stonden er wel camera’s klaar en klonk het of hij een microfoon om had. Het zou dus kunnen zijn dat de rapper wel gewoon van het geintje afwist en meespeelde met Sacha Baron Cohen.


Check hier het filmpje van Eminem en de halfnaakte Bruno.

Ster advertentie
Ster advertentie