3FM nieuws

Beyoncé keert rappend terug met 'My House'

foto: Beyoncéfoto: Beyoncé
  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé keert rappend terug met 'My House'

Na een baanbrekend jaar met een tour die alle records verbrak en het binnenslepen van de meeste Grammy-overwinningen aller tijden, is Beyoncé terug nieuwe muziek. De zangeres heeft ter gelegenheid van haar nieuwste documentaire Renaissance: A Film By Beyoncé, die nu in de bioscoop draait, de nieuwe single ‘My House’ gereleased.

‘My House’

‘My House’ was een onverwachte verrassing voor de fans die het geduld hadden om tot het einde van de film te wachten. Het nummer verscheen namelijk over de aftiteling. ‘My House’ werd vandaag officieel uitgebracht en is Beyoncé’s eerste solo-release sinds ze het album RENAISSANCE in juli 2022 uitbracht. Het gedurfde nummer, inclusief blazers, elektronische synths en rap zou een verwijzing zijn naar Beyoncé’s roots in Houston. Beluister ‘My House’ hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Renaissance: A Film By Beyoncé

Afgelopen zaterdag vond de première plaats van Renaissance: A Film By Beyoncé, de concertfilm van haar recordbrekende Renaissance World Tour die in oktober eindigde. Dit inclusief documenterende delen met verschijningen van haar moeder Tina Knowles, echtgenoot Jay-Z en dochter Blue Ivy Carter. Ook in de Nederlandse bioscopen is de film te bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie