3FM nieuws

Fans bezorgd om dronken Instagrampost Max Colombie (Oscar and the Wolf)

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Fans bezorgd om dronken Instagrampost Max Colombie (Oscar and the Wolf)

De leadzanger van Oscar and the Wolf, Max Colombie, zorgt voor nieuwsgierige en bezorgde fans met zijn laatste Instagram post. Deze post bestaat uit filmpjes waarin hij dansend meerdere shotjes neemt en uiteindelijk kotsend boven de wc beland. Veel context geeft hij verder niet. Wel heeft hij zijn profielfoto aangepast naar een zwart vlak, net als zijn website, en leest de beschrijving "ran these shots like a marathon". Zou het een promostunt zijn voor een nieuw album of blijft het bij een uit de hand gelopen avond?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tijd voor nieuwe muziek

Oscar and the Wolf heeft in 2021 zijn fans voor het laatst verwend met zijn derde studio album The Shimmer en vorig jaar op Pukkelpop en Lowlands met de laatste singel genaamd ‘Warriors'. Misschien wordt het voor Oscar and the Wolf tijd voor een nieuwe era. Sommige fans maken dan ook op uit zijn video’s en profielfoto dat dit misschien de promo is voor een nieuwe plaat of album.

Mentale problemen

Eerder heeft de zanger laten weten dat hij last heeft gehad van mentale problemen als depressie en sociale angsten. Sommige fans zijn bezorgd over zijn mentale staat naar aanleiding van zijn wilde avond, blijkt uit veelvoorkomende reacties zoals "zorg a.u.b. goed voor jezelf Max" en "Max, get a grip… This does not seem okay… We love you. We Worry".

Laten we hopen dat alles goed gaat met Max en dit enkel een promo is voor een nieuw album in 2024!

Ster advertentie
Ster advertentie