3FM nieuws

Wouter Hamel live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter Hamel live bij Giel

Na een heftig (Lowlands)weekend konden we maandagochtend 24 augustus lekker rustig aan de nieuwe week beginnen, want Wouter Hamel stond bij Giel op De Speelplaats!

(Foto: Lisanne Lentink / Radio 6)

Wouter Hamel verzorgt de muzikale omlijsting bij het tv-programma Linda's Zomerweek en dat is best wel een eer. De toppers uit de Nederlandse showbizz schuiven aan bij Linda de Mol en mogen één liedje uitkiezen dat Wouter Hamel op zijn geheel eigen wijze gaat coveren. Dat levert hele mooie liedjes op die vrij gegarandeerd viral gaan de dag erna. Wouter heeft het goed voor elkaar dus.

Voorjaarstour 2016

Wouter Hamel kondigde onlangs ook een voorjaarstour aan. De muzikant geeft in april 2016 twaalf optredens in Nederland, waaronder de Stadsschouwburg in Haarlem, de Kleine Komedie in Amsterdam, De Flint in Amersfoort en de Leidse Schouwburg in Leiden.

Live @ Giel

Omdat april nog wel even duurt, staat Wouter in september ook nog vier avonden op de bühne. Sneek, Den Bosch, Vijfhuizen en Zoetermeer hebben de eer om de jazzzanger te mogen ontvangen. Ook Hilversum was opgenomen in het schema van Wouter, want maandag 24 augustus stond hij bij Giel op De Speelplaats!

Ster advertentie
Ster advertentie