3FM nieuws

Blink-182 staat vanavond in de Ziggo Dome, wat kunnen we verwachten?

foto: Bram Mullerfoto: Bram Muller
  1. Nieuwschevron right
  2. Blink-182 staat vanavond in de Ziggo Dome, wat kunnen we verwachten?

Vanavond is het dan zover; de laatste keer dat ze hier stonden was in 2017, maar nu, 6 jaar later, staat Blink-182 in de Ziggo Dome! De band is op tournee in hun originele formatie, en dit belooft zeker een feestje te worden.

Tour

De band begon afgelopen maart aan hun wereldtournee in Amerika, maar nu is Europa toch echt aan de beurt! Vanavond staat de band in de Ziggo Dome, en dit belooft een spektakel te worden. Met een nieuwe EP op zak en een album in opkomst zou het zeker niet gek zijn als de band misschien een kleine album sneak peek geeft.

De 'OG'-fans worden natuurlijk ook niet vergeten; hits als 'All The Small Things', 'What's My Age Again' en 'I Miss You' worden niet overgeslagen. Ze spelen maar liefst een setlist van 26 liedjes. Goed voor een show van 2 uur!


Blink-182 covert Taylor Swift

Voor de dochters die meegaan met hun vaders, misschien doen ze nog wel een cover van je favoriete artiest. In Detroit speelde de band een cover van niemand minder dan Taylor Swift. Zo houd je in ieder geval alle generaties bij de les.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ONE MORE TIME

Op het album van Blink-182 hoeven we ook niet lang meer te wachten; ONE MORE TIME komt uit op 20 oktober. Afgelopen vrijdag bracht de band de EP DANCE WITH ME uit. Perfecte timing om in de stemming te komen voor het concert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie