3FM nieuws

Rewind: deze artiesten speelden deze week live bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Rewind: deze artiesten speelden deze week live bij 3FM

Sluit je telefoontje aan op je speakers en DANS! Want met Dazzled Sticks, Ronnie Flex, Will And The People en Eefje de Visser kun je niet stil blijven zitten. Toch?

© Dazzledsticks.com

Van de dood naar nieuw leven

Sticks en Tjeerd kenden elkaar nog niet toen ze allebei gevraagd werden om op een begrafenis te spelen. Bij het nummer 'Spaanse Vlieg' werd Sticks begeleid door Tjeerd. Later besloten ze het nummer nog een keer te spelen en op te nemen. Diezelfde dag ontstond een soort van per ongeluk de track 'Helemaal Niks', die je terugvindt op hun plaat.

Tijdens hun gig op Noorderslag liet Sticks weten dat hij in het begin een beetje zijn twijfels had bij Dazzled Kid. Want wat de fock moest hij met al die gekke geluidjes en waar is de beat? Gelukkig kon hij zijn hart snel ophalen, want toen Dazzled Kid de beat dropte wist hij: dit is oké.

'Dans', 'Zegevieren' en 'Wat Je Doet Voor Een Ander' vind je hieronder in één superhandige video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Early bird Ronnie Flex

Stiekem is Ronnie Flex een hele vroege vogel, want hij zat maandagochtend - ongeveer 30 uur nadat hij met hiphop-collectief New Wave de Popprijs won en zeer waarschijnlijk heel veel champy wegtikte - alweer fris en fruitig te shinen bij Giel. En cool dat 'ie bleef toen Giel luisteraar Anouschka aan de lijn had en er allerlei verwijten door de studio slingerden. Waarom? Omdat Anouschka - en vele anderen trouwens - het niet eens was met New Wave als winnaar van de Popprijs.

Gelukkig kwam Ronnie Flex in eerste instantie naar 3FM voor de muziek. Zijn muziek. Check hieronder 'Wij Zijn Altijd'. En o ja, Giel ging ook nog freestylen, maar we betwijfelen of je dat wilt zien ;)

Tijd verspillen met Will And The People

They're back! De vieze boys van Will And The People lieten afgelopen week hun spiksplinternieuwe single 'Wasting Time' horen. Volgens ons totaal geen verspilling trouwens, want vrolijk dat je ervan wordt!

Daarna coverden ze Drake's 'Hotling Bling'. Volgens sommigen een daverend succes. Volgens anderen verschrikkelijk. Oordeel vooral zelf.

De golfbewegingen van Eefje de Visser

Nachtlicht, zo heet het nieuwe album van Eefje de Visser. Afgelopen week was ze te gast bij 3FM en liet ze horen dat ze - let op - tegenwoordig in golfbewegingen zingt, en niet meer vierkant. Wat? Wat zeg je allemaal? Tja... Zo omschreef ze het zelf. "In liedjes als 'Afdwaalt' en 'Hartslag' had ik nog een soort vierkante stijl, nu gaat het meer in golfbewegingen", aldus de zangeres. Nieuwsgierig naar Eefje's persoonlijke ontwikkeling in haar liedjes? Lees het interview met 3voor12.

Bij Roosmarijn zong ze 'Mee', 'Naartoe' en 'Scheef', allen singles van haar nieuwe album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fijn weekend!

Ster advertentie
Ster advertentie