3FM nieuws

Jorien kiest Poolse Ver-Van-M'n-Bed-Track

  1. Nieuwschevron right
  2. Jorien kiest Poolse Ver-Van-M'n-Bed-Track

Iedere week kiest Jorien een nieuwe Ver-Van-M'n-Bed-Track, een song die ergens op de wereld een enorme hit is. Deze week is dat 'Cool Me Down' van Margaret.

Nieuwe week, nieuwe Ver Van M'n Bed Track. Deze week komt 'ie uit Polen. Zangeres Margaret heeft daar momenteel namelijk een enorme hit met 'Cool Me Down'. Leuk om te weten: Margaret deed mee aan het Nationale Songfestival in Polen en was dé grote publieksfavoriet. 'Cool Me Down' schoot na haar eerste optreden de hitlijsten in en Margaret leek de gedoodverfde winnaar. Leek. Want uiteindelijk won niet zij maar Michal Szpak en mocht hij naar Eurovisie Songfestival. Tot grote woede van veel Polen. Er werd zelfs bij de overheid geëist de keuze terug te draaien. Tevergeefs. Margaret moet het doen met een hit in Polen én de Ver Van M'n Bed Track in Nederland. Ook mooi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jorien hoor je iedere nacht van 04:00 uur tot 06:00 op 3FM. Op maandag kiest ze een Ver-Van-M'n-Bed-Track, die je vervolgens de hele week in haar programma voorbij hoort komen.

Ster advertentie
Ster advertentie