3FM nieuws

Ed Struijlaart live bij Mi-Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Struijlaart live bij Mi-Giel

Heerlijk wakker worden met de poppy feelgood nummers van Ed Struijlaart in de ochtendshow.

Het vrolijke 'Anything' is de vierde single van Ed Struijlaarts debuutalbum Head, Heart and Hands. Ed bracht zijn soloalbum begin 2012 uit. Vrijdagochtend 5 oktober kwam hij de single, die goed in de smaak valt, bij Michiel Veenstra (die inviel voor Giel) spelen.

Ed Struijlaart jaagt zijn droom na

Twee jaar geleden besloot zanger en gitarist Ed Struijlaart zijn huis, baan en leaseauto op te geven om eindelijk zijn levenslange droom waar te maken: een eigen album opnemen. Het resultaat is een plaat vol feelgood en poppy nummers, met een randje blues.

Stud Muffins

Ed was van 2003 tot 2010 frontman van de Haagse band Stud Muffins. Deze band speelde poprock met bluesinvloeden en werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. In 2010 ging de band uit elkaar en richtte Ed zich op een eigen muziekcarrière.

Ed Struijlaart bij Mi-Giel

Ed speelde live bij Mi-Giel zijn eigen single 'Anything' en deed ook een cover. Hij ging voor een akoestische versie van de dancehit 'Sexy And I Know It', die ook te vinden is op de ‘Acoustic Dance Sessions’, het verzamelalbum geïnspireerd op het succes van Triggerfinger’s cover van ‘I Follow Rivers’. Check hieronder de beelden.

Ed Struijlaart -'Anything'

Ed Struijlaart - 'I'm Sexy And I Know It'

Ster advertentie
Ster advertentie