3FM nieuws
BNNVARA

3FM-dj Sander creëert grootste mobiele betaalverzoek van Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sander creëert grootste mobiele betaalverzoek van Nederland

3FM Serious Request: Lifeline komt steeds dichterbij en vanochtend in zijn show Sanders Vriendenteam bedacht 3FM-dj Sander opeens iets... Het is tegenwoordig zo makkelijk om een mobiel betaalverzoek eruit te sturen. Waarom niet eens testen of de 3FM-luisteraars via deze weg een klein bedrag zouden willen doneren?

"Dat is toch wel een beetje het motto van 3FM Serious Request: Lifeline," legt Sander in zijn show uit. "Alle kleine beetjes helpen!" Dus daarom voor jou hier de mogelijkheid om het kleine bedrag van 2 euro over te maken naar het Rode Kruis voor 3FM Serious Request: Lifeline. Hoe doe je dat dan? Nou, door hier te klikken: 3FM.nl/tikkertje

Video niet beschikbaar

3FM Serious Request: Lifeline

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Kom in actie

Als jij je actie aanmeldt via 3FM.nl/kominactie is er een kans dat een van de dj-teams jouw kant op komt. Door een tof event te organiseren maak je jouw actie, dorp of stad dus onderdeel van de Lifeline!

Ster advertentie
Ster advertentie