3FM nieuws

Deze zes mensen kom je tegen bij elk concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze zes mensen kom je tegen bij elk concert

Bij een concert kom je minstens honderden lotgenoten tegen, en die zijn natuurlijk allemaal anders. Toch kom je deze zes types altijd tegen...

(Foto: Bullet-Ray)

1. De Drinkers

De Drinkers smokkelen het liefst zelf blikjes bier naar binnen. Hun concertervaring bestaat voornamelijk uit het achtervolgen van de man-met-biertas die door het publiek heen huppelt. En het aanvullen van de muntjes-voorraad. De dansmoves gaan er door al die biertjes niet op vooruit, by the way.

2. De Kleffe Stelletjes

Lik, knuffel, kus, bijt... BAH. De Kleffe Stelletjes verheffen het dryhumpen tot een ware vorm van kunst. Heel bijzonder en fijn allemaal, maar niet voor mijn neus a.u.b.

3. De Hyperactiefjes

Dit zijn de overenthousiaste fans die je het beste kunt vergelijken met een stuiterballetje. Bij elke beweging van de muzikale grootheid on stage gaat er een schel en ondragelijk gilletje door de zaal.

4. De Praters

Deze mensen bespreken hun lunch, de dikste schoolroddels en de tragische dood van hun goudvis het liefst allemaal in één gesprek. Het liefst luid pratend, vlak achter je oor. Tijdens een concert. Dat kan écht niet.

5. De Kenners

Deze mensen zijn eigenlijk veel te cool voor de avond. Ze staan het liefst met een wijntje helemaal achteraan terwijl ze mokken over de grootte van de zaal ("zó vervelend, die commerciële sell-outs") en verheugen zich nu al op het optreden van dat obscure-bandje-dat-niemand-nog-kent.

6. De Ellebogers

"Kom je laat binnen? Dan sta je achteraan." Nou, daar denkt De Elleboger anders over. Sowieso dat er ergens in de voorste tien rijen nog wel een plekje voor hem/haar is. Zo niet, dan maken ze het zelf wel met wat grof elleboog-geweld.

Binnenkort komt er ook nog een quizje aan. Kun je kijken of je tot één van deze zes groepen behoort... Confronterend! ;)

Ster advertentie
Ster advertentie