3FM nieuws

Rilan & The Bombardiers maakt mockumentary over supersterrenstatus

  1. Nieuwschevron right
  2. Rilan & The Bombardiers maakt mockumentary over supersterrenstatus

Soul, rock, funk en hiphop: dat maakt Rilan & The Bombardiers. De band heeft net een nieuwe EP uit en maakte over de supersterrenstatus een mockumentary. Woensdag liet 'ie bij Domien op De Speelplaats zien dat het live als een klok klinkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rilan Ramhane is een Haarlemmer die bekend staat om zijn enorme afrokapsel, lengte, energie én muziek. Samen met The Bombardiers speelt hij 'rock ’n soul'. De band is net terug uit Zwitserland, waar ze een fijn optreden gaven en de volgende gigs in Milaan en Nederland staan al in de agenda.

Mockumentary: Iedereen Heeft Het Erover

Een paar weekjes geleden kwam de EP Walking On Fire uit. Om die release een beetje kracht bij te zetten, vroeg hij wat vrienden (van Giel Beelen tot Josua van Chef'Special tot Hakim van Sesamstraat) om wat aardigs over hem te zeggen voor een docu. Die vrienden waren allemaal niet helemaal poeslief en aardig en de documentaire werd een mockumentary over de supersterrenstatus die Rilan al geniet. Check hem hierboven, hij is leuk!

Live @ Domien in de ochtend

De EP is uit, de single klinkt lekker en dat liet hij woensdagochtend ook live zien bij Domien in de ochtendshow. Hier krijg je energie van en je jaagt er Zaagmans gewoon mee weg!

Video's volgen snel!

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie