3FM nieuws

Tom Smith maakt album met Andy Burrows

  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Smith maakt album met Andy Burrows

Smith & Burrows is het nieuwe project van Editors-zanger Tom Smith en Andy Burrows van o.a. Razorlight en We Are Scientists. Download hun eerste track gratis.

Tom Smith en Andy Burrows, de voormalige drummer en drijvende kracht van Razorlight (maar ook van o.a. We Are Scientists, I Am Arrows en hij maakt tegenwoordig ook onder zijn eigen naam muziek) hebben samen een album gemaakt.

Kerstthema Funny Looking Angels

Het duo heeft de eerste details bekend gemaakt. Het album heeft de titel Funny Looking Angels gekregen en het verschijnt op 28 november.

De twee goede vrienden begonnen het project spontaan. Ze speelden samen en daar kwamen een aantal kersttracks uit. Veel van de nummers op het album hebben dan ook een kerstthema. Naast nieuwe tracks, staan er ook covers op 'Funny Looking Angels'.

Duet Tom Smith en Agnes Obel

Een van de covers is 'The Christmas Song'. Daarop is Tom te horen, maar ook een andere bekende stem. Hij zingt het samen met de Deense zangeres Agnes Obel.

Titeltrack 'Funny Looking Angels' download

De titeltrack is nu gratis te downloaden op de officiële site en via facebook, of download het door te klikken op de widget hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie