3FM nieuws

Drum battle tussen Travis Barker en Animal

  1. Nieuwschevron right
  2. Drum battle tussen Travis Barker en Animal

Bekijk de beelden van de 'drum war' tussen Travis Barker van Blink-182 en Aminal van The Muppets.

Een lang gekoesterde droom van Blink-182 drummer Travis Barker is deze week in vervulling gegaan. Hij mocht drummer met zijn grote held Animal van The Muppets. Hij postte op Facebook: "G00D M0RNING! Blessed to play drums with my childhood hero ANIMAL last night!...Good Times."

Travis Barker gast bij Mupperband

De Muppetband Dr. Teeth and the Electric Mayhem trad deze week op bij de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel. De band had voor de gelegenheid naast vaste drummer Animal, ook Travis Barker gevraagd om me te doen. Met Animal achter de drums, weet je dat een optreden al snel uitloopt op één grote drumsolo. Met Travis en Animal in één band, werd het geen drumsolo, maar een ‘drum war’.

'DRUM WARRR!'

Beide drummers konden zich iets meer dan een minuut inhouden, voordat het drumgeweld losbarstte. Animal gaf het startsein door na anderhalve minuut ‘DRUM WARRR!!!’ te schreeuwen. Het optreden was een eerbetoon aan drum battle van Animal met de legendarische drummer Buddy Rich uit een oude Muppets-aflevering. Beide 'wars' eindigen hetzelfde; met Animal die een onder deel van zijn drumstel gooit en daarmee zijn tegenstander uitschakelt.

De beelden van beide drum wars vind je hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie