3FM nieuws

Domien vult je schoen met kaartjes voor Ben Howard!

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien vult je schoen met kaartjes voor Ben Howard!

Domien is donderdagavond 4 december hulp-Sinterklaas. Zet je schoen en misschien vult hij hem met kaartjes voor Ben Howard!

(fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

Domien speelt dit jaar voor Sinterklaas en geeft donderdagavond 4 december twee tickets weg voor de show van Ben Howard in de Heineken Music Hall. Maar je kunt daar natuurlijk niet in je afgetrapte kloffie aankomen. Daarom heeft Domien ook een shirt en een paar schoenen (goedgekeurd door Mr. Howard himself) voor je klaarliggen. Als klap op de vuurpijl maak je ook nog kans op Bens laatste album I Forget Where We Were.

Zet je schoen!

Maar net zoals voor alle Sinterklaascadeautjes, moet je ook voor dit presentje je schoen zetten! Zet dus je afgetrapte sneakers of stiletto's voor de schoorsteen, maak er een foto van en stuur deze dan in via de 3FM-app. Word je door Domien in de uitzending teruggebeld? Zing dan een Sinterklaasliedje met daarin natuurlijk een beetje Ben Howard en wie weet sta jij over een paar weken te shinen in een gloednieuwe outfit tijdens het concert van Ben op 20 december in de HMH!

>> Check de site van Dit Is Domien

Ster advertentie
Ster advertentie