3FM nieuws

Ilse DeLange neemt 3FM Award in ontvangst bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange neemt 3FM Award in ontvangst bij Giel

Eindelijk heeft ze 'm! Ilse DeLange was donderdagmorgen 2 mei te gast bij Giel om haar 3FM Award voor Beste Zangeres in ontvangst te komen nemen.

Terwijl de andere genomineerde dames zich koninklijk hadden opgedoft voor de 3FM Awards, zat Ilse met haar enorme slobberpak aan en een kotsemmer naast zich naar de televisie te staren. Ze won de 3FM Award voor Beste Zangeres, maar kon hem dus niet in ontvangst komen nemen in de Gashouder! Zodoende was ze donderdagmorgen 2 mei te gast bij Giel, die haar eindelijk die welverdiende award overhandigde.

Ilse DeLange in de toespraak van de nieuwe koning

Giel had iets leuks opgemerkt in de toespraak van de nieuwe koning op 30 april. Willem-Alexander bedankte Ilse daarin voor haar betuigde steun. En hoewel Ilse het in eerste instantie niet wilde geloven, zei de koning het toch echt.

Ilse DeLange blij met haar 3FM Award

Ilse liet meteen via social media weten hoe blij ze is met haar 3FM Award voor Beste Zangeres. Ze plaatste een filmpje op Vine en tweette: "En eindelijk heb ik em!!! Dank aan iedereen die gestemd heeft!!!!! En aan 3fm dat ze altijd m'n plaatjes draaien!"

Ilse DeLange neemt haar 3FM Award voor Beste Zangeres in ontvangst bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie