3FM nieuws

De Flip 2005 op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. De Flip 2005 op 3FM
In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 december werd de 3FM Serious Radio de Flip 2005 uitgezonden. {l}Gerard Ekdom{/l} en {l}Giel Beelen{/l} presenteerden de lijst op 3FM.De Flip 20005
De Flip 2005 is de lijst van beste singles uit 2005 volgens de DJ’s van de landelijke muziekstations en werd gepresenteert door Rob Stenders (Yorin FM) en Giel Beelen en Gerard Ekdom (3FM). De Flip 2005 werd tegelijkertijd uitgezonden op Yorin FM.

Favoriete nummers
Deze lijst bestaat al sinds 1979 en is een initatief van Rob Stenders. Doordat DJ’s van de Nederlandse muziekstations hun persoonlijke favoriete nummers kiezen, komen zowel bekende als onbekende singles aan bod. Daardoor ontstaat een unieke lijst. Zo was de top drie van vorig jaar: Franz Ferdinand met “Take Me Out”, Basement Jaxx met “Good Luck” en N*E*R*D met het nummer “She Wants To Move”.

Duo-presentatie
Voor Giel en Gerard is het de normaalste zaak van de wereld om op vrijdag op zaterdagnacht door te halen. Giel presenteert wekelijks zijn programma Nachtegiel, waarna Gerard de studio bestormt met Ekdom In De Nacht. Deze programma's lopen regelmatig in elkaar over en het duo is dus wel gewend aan duo-presentaties. Dit komt ook goed van pas, want tijdens de Serious Request week zullen ze dat veelvuldig gaan doen.

Bekijk de lijst

Ster advertentie
Ster advertentie