3FM nieuws

Coldplay zet interactieve clip online

  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay zet interactieve clip online

Wat is er nou leuker dan meebepalen hoe een verhaal afloopt? Dat moet Coldplay ook gedacht hebben, want de band heeft een interactieve clip uitgebracht bij hun nieuwe single 'Ink'.

[ AFBEELDING MIST ]

Coldplay heeft een interactieve videoclip online gezet bij hun nieuwe single 'Ink'. Jij kunt als kijker de afloop van het verhaal van een reiziger, die over de wereld trekt op zoek naar zijn verloren liefde, bepalen. Dit doe je door steeds uit twee opties te kiezen en zo kunnen er wel driehonderd verhaallijnen ontstaan, schrijft NME.

>> Bekijk hier de interactieve clip

Ghost Stories

'Ink' komt van Coldplays laatste album Ghost Stories. De band bracht op 24 november Ghost Stories Live 2014 uit, een opname van hun concert in maart in Los Angeles. Coldplay speelde toen voor het eerst hun nieuwe album, twee maanden voordat de plaat uitkwam, voor een handjevol fans in een hele speciale setting. Frontman Chris over het optreden op hun website: "The Ghost Stories Show in de Sony studio was een speciaal moment voor onze band. Het magische theater, gemaakt door onze crew, met 360 schermen was een droom die uitkwam."

Coldplay - 'Ink' tijdens The Ghost Stories Show

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie