3FM nieuws

Pink in duet met Eminem op haar nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. Pink in duet met Eminem op haar nieuwe album

De zangeres en de rapper namen samen 'Here Comes The Weekend' op voor Pinks nog te verschijnen album The Truth About Love.

Er komen meerdere samenwerkingen op het nieuwe album van Pink. Lily Allen werd al genoemd en deze week onthulde de zangeres aan de Australische krant The Herald Sun nog een naam. In ruil voor haar bijdrage op zijn album werkte Eminem op zijn beurt mee aan dat van haar.

Eminem en Pink 'fuck yeah!'

Het duet heet 'Here Comes The Weekend' en Pink omschrijft het als een 'alternative club banger'. De samenwerking tussen Pink en Eminem kwam heel makkelijk tot stand. Pink omschrijft hoe het ging: "He said 'Do you want to do a song with me?' Fuck yeah! I said 'Do you want to do a song with me?' and he said 'Fuck yeah!" Handshake. Nothing signed. Done." Naast deze clubtrack hebben de twee nog een melig nummer in de planning. "I think we have another song in our future that will be funny and shit talking."

Duetten met Lily Allen en Fun. frontman

Het was al bekend dat de Britse zangeres Lily Allen, die sinds kort weer terug is in de spotlight, haar stem heeft geleend aan Pink. Ze zingt mee op het nummer 'True Love'. Pink omschreef haar als 'the funniest, wittiest person'. Verder vertelde Pink dat ook Fun. frontman Nate Reuss mee heeft gewerkt. Hij zingt met haar het duet 'Just Give Me A Reason'.

The Truth About Love

'Here Comes The Weekend' en de andere samenwerkingen komen op Pinks zesde studioalbum The Truth About Love, dat in september uitkomt. Het is de opvolger van het succesvolle album Funhouse, dat in oktober 2008 verscheen.

>> Beluister 'Blow Me (A Kiss)', Pinks eerste single van het nieuwe album

Ster advertentie
Ster advertentie