3FM nieuws

Woon jij in het allertofste studentenhuis van Nederland?

  1. Nieuwschevron right
  2. Woon jij in het allertofste studentenhuis van Nederland?

Oké, let dan even op! Jij kunt namelijk een optreden van een 3FM Serious Talent in jouw studentenhuis winnen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is de 3FM Serious Talent Stukafestafette?

Om het kort samen te vatten: tot en met januari 2016 doen we een estafette met Stukafest, hét studentenkamerfestival van Nederland. We hoppen dan elke maand naar een andere stad waar jij, mits je student bent en in een studentenhuis woont, een 3FM Serious Talent + een 3FM videoteam kunt winnen!

What's In It For Me?

Woon jij in een studentenhuis met een bijzonder verhaal zoals vorige winnaars de Bananen Republiek en studentenhuis BHXXX? Of is jouw (woon)kamer gewoon de shit? Download dan als een malle de 3FM App op je mobiel óf schrijf je in via onderstaand formulier. Voeg hier ook een link naar een foto (facebook/instagram etc.) toe van de ruimte waar het optreden gaat plaatsvinden en vertel ons waarom jouw studentenhuis móet winnen. Het tofste studentenhuis uit de inzendingen wint dan de mooie prijs!

3FM Serious Talent Son Mieux

De prijs

Voor de Sinterklaas editie op 5 december kun je Max Meser in huis halen! Mits je wint natuurlijk. Maar dat niet alleen... Er komt namelijk ook een 3FM videoteam speciaal bij jou over de vloer om de avond vast te leggen!

Voorwaarden

Simpel: Je bent student en je woont in een studentenhuis. Verder zijn enkele 'praktische' zaken belangrijk, zoals dat de ruimte waar het optreden plaatsvindt minimaal 18 m2 moet zijn en dat een brandblusser noodzakelijk is. Geen zorgen als je geen brandblusser in huis hebt, die hosselen wij dan. Lees wel de voorwaarden eerst even door voordat je je inschrijft.

Win Max Meser in jouw studentenkamer voor de Sinterklaas editie op 5 december!

En wat als ik in een klein dorp woon?

Maakt helemaal niks uit. ELK studentenhuis kan zich namelijk inschrijven voor de 3FM Serious Talent Stukafestafette! De actie voor Max Meser tot loopt tot vrijdag 27 november 12.00. Het optreden vindt dan plaats in, hopelijk, jouw studentenhuis!

Meubilair door de lucht

De afgelopen editie was in studentenhuis de Bananen Republiek in Castricum. En dat ging er op z'n zachtst gezegd eh... Wild aan toe! Check het bovenstaande filmpje. Gebeuren er bij jou ook gekke dingen en wil je dat de rest van Nederland dat weet? Geef je dan nu nú NU op!

Ster advertentie
Ster advertentie