3FM nieuws

Giel live vanuit het clubhuis van Kane

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel live vanuit het clubhuis van Kane

Giel maakte vrijdag 23 november live radio vanuit het clubhuis van Kane, waar tegelijk het albumlanceerfeest van de band plaatsvond.

Kane heeft vrijdag 23 november hun nieuwe album Come Together gelanceerd. Dat deden ze met een bijzonder feest in hun eigen clubhuis in Delft. En er is meer, want ze namen die dag ook nog eens de ochtendshow van Giel over.

De Kane Ochtendshow

Het programma van Giel was voor een dag de Kane Ochtendshow. Dinand Woesthof en Dennis van Leeuwen maakten luisteraars in de vroege ochtend wakker met een akoestische versie van hun single 'Come Together', die ze ook nog een keer in de 'gewone' versie speelden. Later speelden ze samen met Tania Kross het nummer 'Under Atomic Skies'. Kane had ook de band Kensington uitgenodigd, die het nummer 'Something to say' van Kane coverde. Check de beelden hieronder.

Kane over nieuwe album Come Together

Kane vertelde vrijdagmorgen 23 november tijdens de locatie uitzending van Giel alles over hun nieuwe album. Ze hebben alles uit de kast getrokken. Goede lyrics, lekkere muziek en een operazangeres. Opera? Ja, opera! Check het gesprek hier:

Handsome Poets en Kensington voorprogramma

Dinand maakte de feestelijke plannen donderdag 15 november bekend bij Giel. Daar vertelde hij ook wie het voorprogramma van hun shows in 2013 gaat verzorgen. Handsome Poets en Kensington zijn erbij!

3FM Presents Kane in Gashouder Amsterdam

Kane heeft er voor gekozen om dit keer geen album tour te doen maar uit te pakken met drie speciale concerten in de Gashouder op het Westergasterrein. De concerten vinden plaats op woensdag 6, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2013.

Come Together in de Kane-studio

Kane - 'Come Together'

Kane en Tania Kross - 'Under Atomic Skies'

Kensington covert Kane - 'Something To Say'

Afsluiter in de Kane-studio

Ster advertentie
Ster advertentie