Naar homepage
3FM nieuws

Anouk opnieuw voor het altaar? Zeg nooit nooit!

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk opnieuw voor het altaar? Zeg nooit nooit!

Eindelijk was het weer zover! Anouk stond dinsdag 2 december weer op De Speelplaats en deed een aantal baanbrekende onthullingen!

Paradise And Back Again, het gloednieuwe album van Anouk, ligt nog maar net in de winkels. Giel was razend benieuwd naar hoe de plaat live klinkt en daarom nodigde hij haar dinsdag 2 december uit op De Speelplaats. Anouk speelde niet alleen een aantal nummers van het album, maar ze deed ook een aantal onthullingen!

Vijf dingen die we nog niet over Anouk wisten

Anouk heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze dame draait al wat jaartjes mee en tja wat weten we nou eigenlijk nog niet over de zangeres? Giel wilde toch vijf dingen over Anouk te weten komen die nog niemand wist en de zangeres deed een aantal baanbrekende onthullingen!

  1. Naar welke muziek luistert Anouk eigenlijk? Nou naar One Direction! Ze is fan van de boyband en daarnaast bekende ze dat ze bij het horen van het nummer 'You And I' wel even een traantje heeft weg moeten pinken.
  2. Tot twee keer aan toe is Anouk in het huwelijksbootje gestapt. Zit er een derde keer in? Zeg nooit nooit! De zangeres staat best open voor nog een trouwerij, wel met de juiste vent natuurlijk.
  3. Anouk is een echte rockchick, maar de keuken moet wel spik en span zijn. Ze maakt zelfs haar eigen huis schoon net voordat de schoonmaakster langskomt.
  4. Nu we het toch over de keuken hebben, Anouks lievelingsprogramma is Heel Holland Bakt! Martine Bijl, je kunt Anouk bellen want ze wil dolgraag komen jureren in het programma.
  5. En de laatste onthulling: Douwe Bob staat in het voorprogramma van haar concerten in de Ziggo Dome aankomende februari!

Anouk - 'Don't Wipe Us Out'

Anouk - 'Last Goodbye'

Anouk - 'Looking For Love'

Anouk - 'Cold Black Hearted Golddigger'

>> Check de site van Giel

>> Wil je meer weten over Anouk? Check de MetMichiel-special.

Ster advertentie
Ster advertentie