3FM nieuws

The Opposites winnen Popprijs en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. The Opposites winnen Popprijs en andere 3FM-hoogtepunten

Oh, oh, oh, wat vliegt die tijd! Check hier de 3FM-hoogtepunten van afgelopen week.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen zeven dagen. Check hieronder de leukste momenten.

1. The Opposites winnen de Popprijs

And the winner is....THE OPPOSITES!! De mannen namen zaterdag 18 januari 2014 de Popprijs 2013 in ontvangst op Eurosonic Noorderslag. 3FM was vier volle dagen aanwezig op het festival om je op de hoogte te houden van alle (nieuwe) muziek. Check de foto's, video's en berichten van Eurosonic Noorderslag op 3fm.nl/esns.

2. Primeur van Elbows 'New York Morning' bij Giel

Een primeurtje in Nederland. Het nieuwe album van Elbow, The Take Of And Landing Of Everything, ligt vanaf 10 maart in de (digitale) winkel en Giel draaide de single 'New York Morning' als eerste. Wat vind jij van deze nieuwe van Elbow?

3. PS Radio thema-uitzending over transgenders

Een bijzondere zondagavond voor PS Radio. Paul en Sofie maakten een thema-uitzending over transgenders. Anne en Freddie schoven aan om in alle openheid te vertellen over hun geslachtstransformatie.

4. De zoektocht van Domien

Het is ook zo'n speurneus, die Domien. Dankzij een tip op Twitter stuitte hij op een mysterieuze track die wel eens van Kane kon zijn. In Dit is Domien belde hij met de tipgever om alles nauwkeurig uit te pluizen:

Maar met één telefoontje ben je er nog niet. Dat was 'm dan. Een primeurtje dankzij de zoektocht van Domien. De track was inderdaad van Kane's zanger Dinand Woesthoff. De bevestiging van Dinand zelf kwam de volgende ochtend bij Giel:

5. Thomas Azier blies De Speelplaats omver

Het Nederlandse muziektalent Thomas Azier kwam woensdag 22 januari langs bij Giel. Vijf jaar lang werkte hij aan zijn debuutalbum en nu is het dan eindelijk duidelijk: in maart 2014 komt 'ie er. Tot die tijd zetten we deze volgende live track op repeat. Te gek!

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het hieronder weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie