3FM nieuws

5 mei, vier vrijheid! Op welk festival was jij? En hoe was het?

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 mei, vier vrijheid! Op welk festival was jij? En hoe was het?

Vier vrijheid! Dat moet natuurlijk altijd, maar op 5 mei in het bijzonder. 3FM iwas de hele dag bij de bevrijdingsfestivals. Waar was jij en hoe was het?

Nederland maakte zich op voor een feestelijke dag op 5 mei. Bevrijdingsdag belooft ook dit jaar weer een onvergetelijk viering van de vrijheid op te leveren en 3FM doet daarbij een duit in het zakje.

3FM verslaat bevrijdingsdag

Om de verschillende bevrijdingsfestivals in het land goed te kunnen verslaan, stuurde 3FM Timur mee met een helicopter van defensie. Die helicopter gaat niet rondvliegen om Timur in stijl te transporteren, maar om Guus Meeuwis op tijd af te kunnen zetten voor zijn optredens.

Martijn van de Zande van NOS Headlines ging met Tom Holkenborg, a.k.a. Junkie XL, mee in een bus om zijn tour langs de bevrijdingspodia te verslaan. Je kon ze de hele dag horen op 3FM.

>> Lees hier meer over de viering van 4 & 5 mei
>> Bekijk de foto's

Luister!

De bezoekjes van Timur leverde naast een omgekeerde maag en legendarische misselijkheid ook een aantal mooie radiomomenten op. Timur is vol lof over bevrijdingsdag, Guus heeft een topdag en Balkenende staat vlak voor een box een interview te geven aan 3FM. Luister de highlights terug!

Timur over bevrijdingsdag

Guus Meeuwis heeft een topbevrijdingsdag

Diepte-interview met Balkenende

Vier vrijheid! Waar was jij?

Je hoefde dus geen moment van de festivals te missen op 3FM, maar je kon natuurlijk ook een van de festivals bezoeken. Dit waren ze:

- Assen
- Almere
- Leeuwarden
- Utrecht
- Amsterdam
- Wageningen
- Groningen
- Roermond
- Den Bosch
- Haarlem
- Zwolle
- Vlissingen
- Rotterdam

>> Lees meer over de bevrijdingsfestivals

Waar was jij?

Ster advertentie
Ster advertentie