3FM nieuws

Sia veilt haar eigen adem voor het goede doel

  1. Nieuwschevron right
  2. Sia veilt haar eigen adem voor het goede doel

Naast alle hits die Sia voor zichzelf en anderen schrijft, zet ze zichzelf ook graag in voor het goede doel. Deze keer doet ze dat op een bijzondere manier voor het Australische Adelaide Film Festival.

Sia's adem in de verkoop

Je ziet het wel vaker. Artiesten die een luchtje onder hun naam op de markt brengen. Christina Aguilera en de jongens van One Direction hebben een succesvolle luchtjeslijn. Sia besloot zich ook in dat rijtje te scharen, alleen verkoopt zij letterlijk lucht. Speciaal voor het Adelaide Film Festival heeft de zangeres namelijk hartstochtelijk in een glazen pot geademd. Sia's exclusieve longinhoud is met een simpele toevoeging van een dop gevangen en wordt nu aangeboden op een veilingsite. De veilingmeester heeft de ademteug nog niet getaxeerd.

Niet de eerste

Sia is niet de eerste met deze actie. In 2010 hijgden Angelina Jolie en Brad Pitt ook in een potje. Hun gemengde ademsgeuren brachten een prachtig bedrag van €430 op. Fans van Sia kunnen nu trouwens haar hit 'Breath Me' uit 2004 heel letterlijk gaan nemen. Wat Sia exact gegeten heeft voor de uitademing is nog niet bekend.

Sia - 'Breath Me'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie