3FM nieuws

Anouk houdt zich muzikaal staande in rumoerige Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk houdt zich muzikaal staande in rumoerige Ziggo Dome

Anouk stond donderdag 26 februari voor het eerst in de Ziggo Dome. Een hele lading 3FM-luisteraars was erbij en deed verslag!

(Fotograaf: Bullet-Ray van Olphen)

Een uitverkochte Ziggo Dome. Anouk doet het gewoon even. Twee keer. Ze zong alle hits die fans wilden horen en zette een mooie show neer. Het was geen hele spectaculaire show, maar over Anouks zangkunsten kun je gewoon niet klagen. Wat een stem!

Douwe Bob in voorprogramma Anouk

Douwe Bob verzorgde het voorprogramma en warmde de zaal goed op. Maar gelukkig kwam hij later tijdens Anouks show ook nog even het podium op. Samen zongen ze hun single 'Hold Me'.

Giel regelt Ziggo Dome-shows voor Anouk

Dat Anouk in Ziggo Dome op zou treden was gewoon een kwestie van tijd. Giel regelde in 2013 al dat ze een aantal data in maart 2014 ingepland stond. Anouk wist niet wat haar overkwam toen Giel zo maar de Ziggo Dome belde en een boeking voor haar deed. Vooral omdat de medewerkster géén idee had hoe ze Anouk moest spellen.

Anouk in Ziggo Dome

Een jaar later, op 26 februari 2015, was het echt zo ver. Anouk stond er en jullie waren er bij. Hieronder een greep uit de reacties.

"Muzikaal perfect maar ik miste het feestje op het podium #anouk @ziggodome"
- Sabine via de 3FM-app

"Ik was bij anouk en krijgt grwoon een dikke 10. Moordwijf"
- Pascal via de 3FM-app

"Zooooooww moooii ditt!!! Anoukkk"
- Vera via de 3FM-app

Anouk zwaait naar de bovenste ring

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

Anouk - 'Michel'

Helaas was het nogal rumoerig in de zaal. Vooral bij de rustige nummers hoorde je het geklets van mede-bezoekers hard boven de muziek uitkomen. Het leek wel alsof een aantal bezoekers het concert als een hele vroege vrimibo gebruikten. Een beetje jammer natuurlijk. Maar Anouk klonk desondanks gewoon prachtig. Check hier een kort stukje van 'Michel' live vanuit de Ziggo Dome.

Foto's Anouk in Ziggo Dome

Word concertverslaggever voor 3FM

Stuur jouw foto's audiofragmenten of berichtjes in via de 3FM-app. Misschien vind je jouw recensie terug op de website, radio, in de app of op TV.

>> Lees hier hoe je verslag kan doen

Ster advertentie
Ster advertentie