3FM nieuws

Mumford & Sons primeurt nieuw nummer

  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons primeurt nieuw nummer

De Britse band speelde 'Where Are You Now' na de premiere van hun tourfilm Big Easy Express op SXSW. Bekijk de beelden.

Big Easy Express, de bijzondere tourfilm van Mumford & Sons, ging afgelopen week op het South By South West (SXSW) festival in Austin Texas in premiere. Na de screening speelde de Britse band samen met de andere twee bands uit de film, Edward Sharpe and the Magnetic Zeros en Old Crow Medicine, in het filmtheater een korte akoestische set.

'Where Are You Now' op nieuwe album?

Tijdens het korte optreden kwam er ook het nieuwe nummer 'Where Are You Now' voorbij, dat ze nog nooit voor publiek hadden gespeeld. Bekijk de beelden onder aan het bericht. Het is niet bekend of dit ook een van de nummers wordt op het nieuwe album waar Mumford & Sons aan werkt. Een maandje geleden vertelde bandlid Ben Lovett dat de opvolger van hun debuutplaat bijna klaar was. Een releasedatum voor het tweede album is er nog niet, maar het komt zeker dit jaar een keer uit.

Mumford & Sons' Big Easy Express

De tourfilm van Mumford & Sons is geregisseerd door Emmett Malloy. Hij was ook de man achter De White Stripes tourfilm Under Great White Northern Lights uit 2009. Big Easy Express volgt de bijzondere tour van Mumford & Sons en twee andere bands. De bands gingen met een oude vintage trein door Amerika.

Malloy over Big Easy Express: "I like it when films in general are about a journey. When you're rolling through the country and you lift your shades and you see a beautiful sunset, you're like, I don’t even have to get out of bed to shoot this shot."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie