3FM nieuws

Op weg naar Pampus: de race der races

  1. Nieuwschevron right
  2. Op weg naar Pampus: de race der races

Het is donderdag 1 oktober en bij 3FM betekent dat nog maar één ding: Pampus!

On-board catering, iemand die je druiven voert en frisse lucht toe wappert met een palmblad... Lekker relaxed, zo'n boottochtje naar Pampus! Dat dachten de DJ's toen ze de boot betraden in Muiden, maar het bleek toch nét eventjes anders te gaan.

Links, rechts, links, rechts

Laat het lieve Titanic-momentje van Domien en Herman je niet voor de gek houden: er moet wel degelijk gewerkt worden om Pampus te bereiken. Drie teams van twee werden in een roeibootje gezet om de laatste meters naar Pampus af te leggen.

Michiel Veenstra en Wijnand Speelman waren een team en namen het op tegen het team van Sander Hoogendoorn en Domien Verschuuren en dat van Roosmarijn Reijmer en Paul Rabbering peddelden alsof hun leven er vanaf hing. In zekere zin was dit ook het geval: de winnaars worden twaalf heerlijke uren vrijgesteld van corvee, en mogen na Frank als eerste radio maken vanaf Pampus.

We like to move it, move it

Na een wat wiebelige start ging het los: Roosmarijn en Paul zagen een sluiproute en gingen vrijwel direct achter een motorboot hangen. Slim? Ja. In het spel-reglement stond namelijk gewoon dat saboteren toegestaan was. De andere DJ's hadden dit niet door en streden verwoed verder. Althans, Domien wilde het prachtige uitzicht niet loslaten en ging lekker achterover liggen, met als resultaat dat Veenstra en Speelman als tweede binnenkwamen. Check hieronder de beelden van de sporty DJ's:

De complete reis naar Pampus

De 3FM DJ's vertrokken donderdagmiddag richting Pampus. De reis alleen al voelde als een schoolreisje! Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer zien van onze avonturen op Pampus? Check de liveblog van donderdag!

Ster advertentie
Ster advertentie