3FM nieuws

Ja, Natúúrlijk! is het 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Ja, Natúúrlijk! is het 3FM Album van de Week

Ja, Natúúrlijk! is het nieuwe album van De Jeugd Van Tegenwoordig uitgeroepen tot 3FM Album van de Week! Je kunt hem hier beluisteren!

De Jeugd maakte in augustus 2013 tijdens hun show op Lowlands bekend dat hun nieuwe album Ja, Natúúrlijk! ging heten. Dat deze titel je ook toeroept als je het CD hoesje openmaakt wisten we toen nog niet.

Ja, Natúúrlijk! is het 3FM Album van de Week

Ja, Natúúrlijk! is het vierde album van De Jeugd Van Tegenwoordig en kwam op vrijdag 27 september uit. Diezelfde dag werd het album uitgeroepen tot 3FM Album van de Week.

De Jeugd Van Tegenwoordig bij 3FM

Willie Wartaal hielp Roosmarijn donderdag 19 september een handje met 3voor12 Radio. Als co-host liet hij zijn favoriete platen horen, maar hij vertelde ook over Ja, Natúúrlijk! De vier leden van De Jeugd Van Tegenwoordig komen in de week van maandag 30 september tot en met vrijdag 4 oktober allemaal afzonderlijk één dagje bij Giel langs en op woensdag 2 oktober spelen ze live nummer van hun nieuwe album.

Ja, Natúúrlijk! is "ouderwets nare plaat"

Lange tijd was het enige wat De Jeugd over hun vierde album losliet dat het een "ouderwets nare plaat" zou worden. 3voor12 was benieuwd wat het viertal hiermee bedoelde en interviewde De Jeugd over hun nieuwe album.

>> Check het interview met De Jeugd Van Tegenwoordig

Beluister 3FM Album van de Week Ja, Natúúrlijk! via Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie