3FM nieuws

Een ku(ns)twerk in de vorm van een vagina is nooit grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een ku(ns)twerk in de vorm van een vagina is nooit grappig

Kunstenares Megumi Igarashi riskeert een gevangenisstraf van twee jaar cel, omdat ze een kajak in de vorm van haar eigen vagina heeft gemaakt.

Best raar, als je bedenkt dat heel normaal is om een jaarlijks Penisfestival te organiseren in Japan. Maar als het over het vrouwelijk geslachtsdeel gaat is er schijnbaar wel een probleem. Naast de twee jaar gevangenisstraf riskeert de kunstenares ook nog een boete van 20 duizend euro. Dan komt het water haar tot de lippen.

Een kano met een vislucht is nooit grappig

Het wordt eigenlijk altijd wel een natte kliederboel als je in de kano zit. Zo zal Megumi Igarashi er misschien ook over hebben gedacht, toen ze haar kajak ontwierp. Ku(ns)t met een grote K noemen ze dat, maar nu voelt ze zich natuurlijk wel heel erg in de boot genomen. Het land van de rijzende zon vervalt soms in diepe dalen, zo blijkt maar weer uit de tegenstrijdigheid van dit geval. Wel een penisfestival, maar geen vaginafissa. Ka-jakkes zeg!

Stuur je Nooit Grappig in!

Ge-varen zien in een vagina is nooit grappig. Welke Nooit Grappig kun jij bij dit zeer opmerkelijke nieuws verzinnen? Laat het ons weten door jouw Nooit Grappig in een reactie achter te laten op deze pagina of door een (ingesproken) app'je via de 3FM App te sturen. Je kunt ook een berichtje achterlaten via de homepage (rechtsboven) of via 3fm.nl/live.

Luister elke vrijdag tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie