3FM nieuws

Niels Geusebroek, Sarah Bettens én Beth Hart op bezoek bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek, Sarah Bettens én Beth Hart op bezoek bij 3FM

Het was vanochtend een drukte van jewelste bij Giel in de studio: Niels Geusebroek en Sarah Bettens kwamen samen langs om 'All I Want' te spelen en Beth Hart gaf ons een voorproefje van haar nieuwe album.

Niels en Sarah op De Speelplaats

Het is de tweede keer in twee weken dat Niels Geusebroek bij 3FM op bezoek is. Vorige week nam hij Maya Shanti van Giels Talentenjacht mee om de track 'All I Want' te spelen. Een nummer dat hij oorspronkelijk schreef met de Vlaamse Sarah Bettens. Vandaag was het haar beurt.

Niels Geusebroek met Giels Talentenjacht in Paradiso

Op 15 november staat Giels Talentenjacht in Paradiso Amsterdam en Niels bracht goed nieuws met zich mee. Hij zal er ook bij zijn die avond om samen met Maya Shanti het podium te betreden.

Niels Geusebroek en Sarah Bettens spelen 'All I Want' op 3FM

De cover van Niels en Sarah

Naast het nummer 'All I Want' speelden Sarah en Niels ook nog een cover. Een nummer van de band K's Choice waar we Sarah natuurlijk oorspronkelijk van kennen. Samen speelden ze de grote hit van de Belgische band 'Not An Addict'

Beth Hart live in de studio

Maar Niels en Sarah waren niet de enigen die vanochtend bij Giel te gast waren. Ook de Amerikaanse zangeres Beth Hart bracht 3FM een bezoekje. Haar nieuwe album Fire on the Floor is sinds vandaag uit en voor Giel speelde ze vanochtend de single 'Love Is A Lie'

Ook speelde Beth Hart een cover van 'All Right Now' van Free

Ster advertentie
Ster advertentie