3FM nieuws

Eindexamenjournaal houdt je op de hoogte!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eindexamenjournaal houdt je op de hoogte!

En we zijn weer los! Het allereerste Eindexamenjournaal van 2013 op 3FM. Met daarin onder andere de strengere exameneisen en tips tegen de stress. NOS op 3-verslaggevers Jozephine Trehy en Onno Beukers houden je de komende tweeënhalve week op de hoogte van de ins and outs van de examens.

Download

Tot en met de laatste examendag zijn de eindexamenjournaals op examendagen zowel te horen op 3FM als op FunX. Aansluitend aan het reguliere NOS op 3-bulletin van 08.00, 13.00 en 18.00 uur volgt op 3FM het eindexamenjournaal. Bij FunX zijn de eindexamenbulletins te horen om 08.30, 13.30 en 18.30 uur. 's Avonds is er om 19.30 bij MetMichiel een terugblik op de dag en om 22.30 uur een vooruitblik op de volgende examendag bij Roosmarijn in 3voor12.

Laatste nieuws, antwoorden & klachten

Check dagelijks deze website voor het laatste nieuws én de antwoorden van de eindexamens. Ook kun je op hier terecht voor klachten en andere reacties. En vergeet niet het Twitterspreekuur te volgen, misschien gaat het wel over jouw examenvak! Op de dag zelf laten we je weten wie er 's avonds om 19.00 klaar zit om online jouw vragen te beantwoorden.

Volg het 3FM Eindexamenjournaal ook via Twitter en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie