3FM nieuws

Bono is geen beste fietser

  1. Nieuwschevron right
  2. Bono is geen beste fietser

Arme Bono, wat een rustig fietstochtje door Central Park moest worden, liep uit op een bezoekje aan het ziekenhuis. De zanger viel van zijn fiets en moet nu onder het mes.

Het zit Bono niet mee. Eerst kreeg hij een vlaag aan kritiek over zich heen bij het gratis uitbrengen van U2's nieuwe album Songs Of Innocence. Daarna viel zijn privéjet tijdens een tripje naar Berlijn uit elkaar en nu is de U2-frontman van zijn fiets gevallen.

Ritje in Central Park

Bono besloot zondag 16 november een fietstochtje te maken door Central Park, maar dat liep niet helemaal goed af. Hij bleek niet echt een goede fietser te zijn, want de zanger kwam ten val en belandde daarbij op zijn arm. Nu moet hij onder het mes.

Geen The Tonight Show voor U2

Het ongelukje betekent dat U2 hun optreden bij The Tonight Show moest afzeggen. De band was eigenlijk de hele week te gast bij het tv-programma van Jimmy Fallon. "Het lijkt erop dat we ons optreden bij The Tonight Show een andere keer moeten doen - we hebben een man minder. Bono heeft zijn arm verwond tijdens een fietstochtje in Central Park en nu heeft hij een operatie nodig. We weten zeker dat hij snel weer volledig herstelt, dus we komen terug!" schrijft de band op hun website. Maar niet getreurd: Jimmy Fallon nam met alle liefde de plek van Bono in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie