3FM nieuws

Bandleden Her's verongelukt tijdens tour VS

  1. Nieuwschevron right
  2. Bandleden Her's verongelukt tijdens tour VS

Stephen Fitzpatrick en Audun Laading, wie samen de indieband Her's vormen, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk tijdens hun tour in de Verenigde Staten. Ook hun manager Trevor Engelbrektson kwam om het leven.

Het schokkende nieuws werd bekend door een persbericht van het platenlabel. Tijdens een tour door de Verenigde Staten, onderweg naar Santa Ana, crashte de auto van de band. De platenmaatschappij is in rouw en geeft blijk van respect voor de band: "We zijn onze vrienden verloren en de wereld is hun talent ontnomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Her's was een opkomend bandje uit Liverpool dat vorig jaar hun officiële debuutalbum Invitation To Her's uitbracht. Hun Lo Fi popmuziek werd goed ontvangen onder de indieliefhebbers en ze hadden succes met popliedjes als 'Harvey' en 'Mannie's Smile'. Vorig jaar waren ze te gast bij 3voor12 en om hun nummers live te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj Sander belde met collega Vera Siemons, die als fan met de band gesproken heeft. Het nieuws doet haar verdriet, want ze heeft niks anders dan goeie herinneringen: "Zulke goeie mensen met alleen maar liefde voor muziek".

Ster advertentie
Ster advertentie