3FM nieuws

The Black Keys geven een rooftop concert bij David Letterman

  1. Nieuwschevron right
  2. The Black Keys geven een rooftop concert bij David Letterman

Ter ere van hun gloednieuwe album Turn Blue speelden de mannen van The Black Keys een show op het dak van het Ed Sullivan Theater in New York.

Thee Black Keys zijn op promotietour voor hun nieuwe album Turn Blue dat op 9 mei 2014 uitkwam. Daarvoor doen ze ook een rondje langs alle grote Amerikaanse talkshows. The Black Keys waren maandagavond 12 mei te gast in David Lettermans Late Show.

Saturday Night Live

Niet alle promotieoptredens pakten even goed uit. Na een optreden, dat The Black Keys zaterdag 10 mei bij Saturday Night Live gaven, waren de kritieken niet bepaald positief. Volgens kijkers zag frontman Dan Auerbach eruit alsof hij twee jaar niet geslapen had.

The Black Keys bij Letterman

De mannen namen maandagavond 12 mei revanche bij David Letterman. Na het talkshow-gedeelte gaven The Black Keys een verrassingsoptreden, op het dak van het beroemde Ed Sullivan Theater. Dan Auerbach was in topvorm en gaf een energieke show. De mannen speelden acht nummers op het dak. Het toegestroomde publiek werd getrakteerd op hits van El Camino en Turn Blue, waaronder ex-3FM Megahit 'Fever'.

Bekijk de beelden van het rooftop concert hieronder:

The Black Keys - 'Fever' live on Letterman

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie