3FM nieuws

Lady Gaga's Superbowl halftime-show was nogal meme-waardig

  1. Nieuwschevron right
  2. Lady Gaga's Superbowl halftime-show was nogal meme-waardig

Lady Gaga zette zondag- op maandagnacht Amerika op zijn kop met haar halftime-show tijdens de Superbowl. Naast 'Pokerface', 'Bad Romance' en 'Born This Way' waren er ook veel memes.

In de nacht van 5 op 6 februari werd er een potje football gespeeld in Amerika. De New England Patriots (wie?) wonnen van de Atlanta Falcons (oh, oke). Verder waren er vooral veel superdure TV-reclames, een verrassingstrailer van Stranger Things én natuurlijk de halftime-show van Lady Gaga.

De halftime-show wordt ieder jaar verzorgd door de grootste artiesten. Vorig jaar stonden Coldplay, Bruno Mars en Beyoncé op het podium, dit jaar was de eer dus aan Lady Gaga. De dertien minuten zijn hier helemaal terug te kijken.

De halftime show in memes

Natuurlijk ging het internet, zoals altijd, helemaal los op de halftime show. Met name de sprong van Gaga was populair. Een paar van de grappigste memes:

Betekenis van haar show

Wie denkt dat het gewoon een reeks hits achter elkaar was, heeft het mis. Er zat wel een boodschap of twee verstopt in haar optreden. Zo opende ze met een grote Amerikaanse vlag en 'God Bless America'. Voordat ze de grote sprong waagde legde ze nog de aandacht op de eenheid die er volgens haar moet zijn in Amerika: "One nation, under God, indivisible, with liberty and justice for all!"

Lady Gaga liet ook nog in een Instagrampost weten dat ze met de show haar fanbase wil steunen.

"I dedicate every second to the love, diversity, compassion, and wild spirit of our fan base. To that kid who felt unwanted, or the grown up who remembers how hard it was to find acceptance. This is for you.

It is also for those whose hearts and minds have opened to our message. And I’m gonna leave my heart on this stage so you never forget it."

Ster advertentie
Ster advertentie