3FM nieuws

Prince verdwijnt van het internet

  1. Nieuwschevron right
  2. Prince verdwijnt van het internet

Geen social media meer voor Prince. De zanger heeft namelijk zijn Twitter, Facebook en bijna al zijn video's op YouTube verwijderd.

Prince lijkt klaar te zijn met het internet, want hij heeft zijn Facebook- en Twitteraccount verwijderd en bijna al zijn video's van zijn YouTube-kanaal gehaald, schrijft NME.

Verdwenen van het internet

De zanger maakte eerder dit jaar een Facebook-account aan en begon te twitteren onder de naam @3rdeyegirl, de naam van de band waar hij in september een album mee uitbracht. Beide accounts zijn nu verwijderd. Daarnaast heeft His Royal Badness ook bijna alle video's van zijn YouTube-kanaal gehaald. Er zijn nog drie video's overgebleven, waaronder een interview en twee clips van 'Breakfast Can Wait'. Prince wil niet reageren op zijn plotselinge verdwijning van het internet.

Haat-liefde verhouding

Prince heeft een haat-liefde verhouding met het wereldwijde web. Begin dit jaar begon hij een rechtszaak tegen tweeëntwintig fans, omdat zij amateurbeelden van hem online hadden gezet. Daarnaast organiseerde de zanger afgelopen maand een Q&A op zijn Facebook-pagina. Er werden door fans bijna vierduizend vragen gesteld, waarvan hij er maar één beantwoord heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie