3FM nieuws

Wat is er ooit gebeurd met K-Liber?

foto: Viking Entertainmentfoto: Viking Entertainment
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is er ooit gebeurd met K-Liber?

Bandje, besta je nog? Dat is de vraag waar de middagshow van Barend & Benner elke week antwoord op zoeken. Dit keer is de vraag: wat is er ooit gebeurd met K-Liber? Kunnen we nog altijd lekker viben of moet iemand anders ons ophypen? Barend & Benner vragen het aan Patrick Zimmerman (Mega-Master).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lerarenopleiding

K-Liber is ontstaan uit een vriendengroep van drie jongens. Ze deden samen de lerarenopleiding: “Op een gegeven moment zijn we muziek gaan maken." Het had zo gekund en de muziekgroep had anders geheten. Er waren 3 keuzes: K-Aboem, K-Adaver en K-Liber.

Hun grootste knaller, Viben, is uitgekomen in 2002. De andere twee jongens zijn daarna terug verhuisd naar Curacao. Patrick bleef in Nederland, maar raakte wel een beetje in een dip zonder zijn twee vrienden. "Mijn grote vriend Def Rhymz heeft tegen mij gezegd: ga optreden."

Bandje besta je nog?

Patrick heeft geluisterd naar Def Rhymz en is samen met zijn zoon K-Liber gaan doen. "Sinds ik met hem werk, gaat het weer als een tiet met K-Liber." Op 9 juni komt er ook nog eens een nieuwe track uit met Def Rhymz. Patrick wil hem alleen wel nog even een hart onder de riem steken. "Die man zit in het ziekenhuis, ik wens hem heel veel sterkte." In een eerder interview bij Barend & Benner vertelde Def Rhymz al dat hij twee hartoperaties is ondergaan en nu heeft hij wederom hartproblemen.

Ster advertentie
Ster advertentie