3FM nieuws

Nu ook foto's en audio appen naar 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Nu ook foto's en audio appen naar 3FM

Sta je bij een concert? Zie je een mooie zonsopgang? Wil je meedoen met de Nooit Grappig of Dokter Pop? Dat kan nu gemakkelijker dan ooit: stuur een foto- of audio-appje.

De vaste 3FM-follower wist al dat we hard aan het werk waren met de 3FM-app. Je kon al kijken en luisteren, zien welke song gedraaid werd, meedoen met acties EN een gratis appje sturen. Welnu, sinds vandaag, maandag 31 maart 2014, kun je via Android en iPhone met de 3FM-app ook foto's en gesproken berichten insturen.

Update de 3FM-app

Via de appstore of Google Play moet je de 3FM-app even updaten en dan zul je zien dat je via het tekstballonnetje 'APPJE' twee extra opties krijgt: een icoontje van een fotocamera en microfoon-icon. Je kunt dus een foto sturen of een audiofragment voor de DJ's achterlaten. Zet in het bericht wel even een onderwerp. Dat is gemakkelijker zoeken voor ons.

Domien is enthousiast en stuurt een audio-appje

En nou is het jouw beurt: wil je Giel goedemorgen wensen? Wil je Roosmarijn laten weten hoe het concert was waar zojuist aanwezig was? Wil je Rob bevoorraden met inventieve Nooit Grappigs? Het kan allemaal: stuur effe een appje met audio, een foto of tekst. Helemaal gratis.

Of lees het blog over de nieuwe features van de 3FM-app

Ster advertentie
Ster advertentie