3FM nieuws

Drie popdiva's in clip Kaiser Chiefs

  1. Nieuwschevron right
  2. Drie popdiva's in clip Kaiser Chiefs

Lady Gaga, Beyoncé en Britney Spears zijn te zien in de nieuwe clip van Kaiser Chiefs.

Lady Gaga en Beyoncé waren al eens samen in de clip bij hun single 'Telephone' te zien als twee powerchicks. In de video van Kaiser Chiefs bij nieuwe single 'Kinda Girl You Are' krijgen ze nog eens versterking van een derde diva; Britney Spears. Oke niet echt natuurlijk, dat heeft nog niemand voor elkaar gekregen, het zijn lookalikes.

Lookalikes gaan los

In de clip draait het om de drie lookalikes, die in een oude bruine afgetrapte Fort Escort rondtouren en al rotzooi trappend de straten onveilig maken.

De vier Kaiser Chiefs zijn zelf heel even te zien. Ze verschijnen in een dikke patserbak naast de dames voor het stoplicht en winnen het wedstrijdje ‘wie het snelst optrekt’ omdat de oude roestbak van de dames niet meewerkt. De nep Gaga, Britney en Beyoncé eindigen, zoals dat vaak gaat na een avondje losgaan, bij de kebabzaak. Daar delen ze nog een aantal klappen uit en worden ze achterna gezeten door de politie.

Wat vinden de echte Gaga, Britney en Beyoncé?

De clip is vandaag op de site van The Sun in première gegaan. De echte Lady Gaga, Britney Sprears en Beyoncé hebben er nog niet op gereageerd. Wie weet kan Gaga deze clip ook wel waarderen. De Gagaween-video met een nep Gaga die eerder online verscheen, vond ze in elk geval erg grappig.

>> Meer over de Gagaween-video

De clip van 'Kinda Girl You Are'

Ster advertentie
Ster advertentie