3FM nieuws

3FM website van het jaar 12? Veenstra vindt van wel

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM website van het jaar 12? Veenstra vindt van wel

3FM.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2012 in de categorie TV en Radio. Michiel Veenstra vindt dat terecht. Stemmen kan tot en met 26 oktober.

>> Meteen stemmen!

De website van 3FM is voor de tweede keer achter elkaar genomineerd voor Website van het Jaar. Net als in 2011 is er in het jaar 2012 wederom een nominatie binnen in de categorie TV en Radio.

Website van het Jaar 2011

In 2011 won 3FM dankzij de vele stemmen van 3FM-luisteraars de prijs Website van het Jaar 2011. Daar schreef de sitemanager dit blog over.

3FM.nl ook Website van het Jaar 2012?

Of 3FM ook de titel Website van het jaar in de wacht gaat slepen ligt natuurlijk aan de luisteraars. Als jullie 3FM.nl een fijne site vinden, dan zouden we je wederom zeer dankbaar zijn als je op ons wilt stemmen.

Michiel Veenstra legt nog even uit hoe HANDIG onze site is

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wij doen er met de redactie en de DJ's alles aan om de site zo goed mogelijk up to date te houden. En als er problemen zijn deze zo snel mogelijk op te lossen. Ondertussen bouwen we achter de schermen hard verder om nieuwe tools te ontwikkelen of juist te verbeteren. En we staan altijd open voor suggesties.

>> Stemmen kan hier

Ster advertentie
Ster advertentie