3FM nieuws

Twitter account Dave Grohl vals?

  1. Nieuwschevron right
  2. Twitter account Dave Grohl vals?

Ene Dave Grohl deelt zijn afkeer van Nickelback met een aantal pittige tweets.

De mannen van de Canadese band Nickelback hebben veel fans, maar 'haters' zijn er ook genoeg, ook onder collega muzikanten. Patrick Carney van the Black Keys is duidelijk geen fan. Ook Dave Grohl kan op zijn zachts gezegd hun muziek niet waarderen.

Dave Grohl over Nickelback

Op het twitteraccount @FooGDave staat de volgende post over Nickelback:

"If you play a Nickelback song backwards you’ll hear messages from the devil. Even worse, if you play it forwards you’ll hear Nickelback."

Nickelback is nooit grappig

Nickelback verpest muziek en dat is nooit grappig, aldus de tweede tweet over zanger Chad Kroeger en co.

“Nickelback walks into a bar...there's no punchline because ruining music isn't funny.”

De tweets van het account @FooGDave vliegen het internet over en de kans is groot dat ze Nickelback ook hebben bereikt. De band heeft, voor zover bekend, (nog) niet gereageerd op de aanval .

Wie van de 3 is de echte Dave Grohl?

De grote vraag is alleen, is deze Dave Grohl, de echte Dave Grohl van Foo Fighters? Op het geverifieerde twitteraccount @FooFightersDave staat de volgende post van 6 juli 2009: "for those of you who didnt know, i just created another twitter account today, so now i have two. FooFightersDave and and FooGDave"

Ondanks dat lijkt het er toch op dat beide accounts niet van de Foo Fighters-frontman zijn. De foto's op @DGrohl doen vermoeden dat dit het enige echte account van de rocker is.

Nickelback haters

Begin dit jaar (2012) zei The Black Keys-drummer Patrick Carney dat het niet best is gesteld met rockmuziek en dat het min of meer de schuld is van Nickelback. Een paar maanden voor het commentaar van de drummer lieten supporters van een Amerikaans footballteam weten dat ze geen behoeften hadden aan een show van de band tijdens een wedstrijd van hun team.

>> Meer over The Black Keys versus Nickelback

>> Meer over Football-fans versus Nickelback


Ster advertentie
Ster advertentie