3FM nieuws

Rihanna ontvangt 'Humanitarian Of The Year Award' van Harvard

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna ontvangt 'Humanitarian Of The Year Award' van Harvard

De zangeres mocht de award op Harvard in ontvangst nemen en heel even zagen we daar weer — in plaats van Bad Girl Riri — het jonge 'Pon de Replay'-meisje van Barbados dat zo graag beroemd wilde worden.

Wie had dat gedacht? Riri die de filantroop uithangt...

Humanitarian Of The Year

Rihanna is nog maar zeventien jaar oud als haar carrière in Amerika ontploft en net achttien wanneer ze haar eerste liefdadigheidsorganisatie opricht. Waarom? Omdat Rihanna de afspraak met zichzelf had gemaakt dat zodra ze geld zou hebben, ze al die arme kindjes die ze vroeger op tv zag ging helpen.

Dat de zangeres hier al jaren tijd en geld instopt is iets dat maar weinig mensen weten. Toch staat ze nu in het rijtje Malala Yousafzai en Martin Luther King Senior. Niet verkeerd!

"So I made it to Harvard. I've never thought I would be able to say that in my life" - Rihanna

De speech

Bescheiden, vereerd en giechelend als een klein meisje nam ze de award gisteren in ontvangst. Niks sekssymbool of uitverkorene die effe komt vertellen hoe je de wereld redt, maar gewoon iemand die jou er nogmaals aan wilt herinneren hoe belangrijk het is om soms iets voor een ander te doen. En daar heb je geen rijkdom, wereldfaam of opleiding voor nodig.

"We are all human and we all just want a chance." - Rihanna

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bonus

Even hoor... Hoe vaak gaat dit jongetje deze video over tien jaar afspelen zodra hij zich beseft dat hij in de boezem van Rihanna heeft mogen snuffelen?

Ster advertentie
Ster advertentie