3FM nieuws

Gorillaz komen naar Nederland, be there!

  1. Nieuwschevron right
  2. Gorillaz komen naar Nederland, be there!

Michiel mocht woensdag bekend maken dat de Gorillaz op 15 november naar Nederland komen. Wij geven nu al de eerste tickets weg!

Gorillaz are back in business! Het nieuwe album Plastic Beach is hot en de twee singles ('Superfast Jellyfish' en 'Stylo') zijn hits. Bij een heet album hoort een minstens zo hete tour en dáár hoort weer een optreden in Nederland bij, dat is logisch. Michiel mocht dit heuglijke feit woensdagavond bekend maken.

Twitteren met Murdoc

Michiel is een fervent Twitteraar en kijkt er niet van op om een berichtje van de groten der aarde te ontvangen, maar toen hij een berichtje van de virtuele superster Murdoc Niccals ontving werd hij toch wel even heel warm, zeker toen het geheel uitmondde in een digitaal heen-en-weertje. Lees hieronder de bekendmaking terug. (Michiels tekst is cursief gemaakt voor het overzicht.)

Heen-en-weertje met Michiel en Murdoc

@MurdocGorillaz But are you coming to Holland, you think?
@michielveenstra I should now, shouldn’t I? I do like a nice bit of Holland…for obvious reasons.
@MurdocGorillaz I think you would feel very at home here. Last week the garbage guys were on strike, it looked just like Plastic Beach here!
@michielveenstra Must’ve stunk! I guess you guys do deserve a Gorillaz show…and let me tell you the Gorillaz live show is MASSIVE!
[...]
@MurdocGorillaz So M, what about it?
@michielveenstra You know what? I am gonna make some phonecalls and I am gonna make sure we come to Holland. Where is Holland?
@MurdocGorillaz That is GREAT news! When about, you think?
@michielveenstra Let me see, Holland gig…well let’s say November 15th and Amsterdam. How bout then. Can you fit me in?

Win eerste tickets!

Dus op 15 november is het tijd voor 3FM Presents: Gorillaz in de HMH, Amsterdam. Dat is supertof en later in het jaar geven we tickets weg voor dit topconcert. Maar we maken je niet voor niets lekker, want we mogen nu al de eerste tickets weggeven (na die van Michiel natuurlijk).

Helaas, de actie voor deze eerste kaarten is gesloten. Later in het jaar geven we nog tickets weg voor 3FM Presents: Gorillaz.

Ster advertentie
Ster advertentie