3FM nieuws

Het afscheidsfeestje van Barbara

  1. Nieuwschevron right
  2. Het afscheidsfeestje van Barbara
Barbara has left the building. Zondagavond was het zo ver, haar laatste uitzending op 3FM. Veel succes Bar!Laat de zakdoekjes, tranen en drama maar achterwegen, daar hebben we allemaal geen zin in. Zondagavond hoor je Barbara’s zwoele stemgeluid voor het laatst op de radio. Tijd voor feest! Niet omdat we zo blij zijn dat ze weggaat, maar een afscheidsfeest ter ere van haar.

Feest

In haar laatste uurtjes als 3FM-dj bouwt ze een feestje in de studio, daarbij krijgt ze hulp van Voicst. Gegarandeerd feest op de radio! De heren moeten nog wat energie overhouden voor de afterparty, dus tussendoor draait Barbara ook plaatjes. “Vette vette platen,” zoals ze zelf zegt.

Barbara bij 3FM

In 2002 duikt Barbara op bij MTV en vanaf 2006 is ze te horen op 3FM. Ze presenteert het NCRV-programma ‘Bring It On!’, maar daaraan komt nu dus een eind. Radio laat ze even voor wat het is, zodat ze zich volledig kan richten op haar televisiewerk.

‘Bring It On’

Een huishoudelijke mededeling is onvermijdelijk, want ‘Bring It On’ gaat gewoon door. De rol van Barbara wordt na zondag gespeeld door Sander Guis.

3FM zal nóóit meer hetzelfde zijn zonder Barbara. We zullen je missen, sniksnik!

Luister zondag vanaf 18.00 uur naar de laatste uitzending van ‘Bring It On!’ met Barbara.
Ster advertentie
Ster advertentie